Lapin Matkailuparlamentti 2021

Vuoden 2021 Lapin matkailuparlamentti kokoaa matkailualan toimijat hybriditapahtumaan 28.-29.10. Leville ja etäyhteyksien päähän.

Tämän vuoden Lapin matkailuparlamentin teemana on Matkailun toipuminen ja tulevaisuuden suunnat. Kuulemme puheenvuoroja toimintaympäristön muutoksista ja elpymisen odotuksista, keskustelemme ratkaisuista työvoimapulaan, kotimaanmatkailun tulevaisuuden kehityksestä sekä kestävästä ja vastuullisesta matkailusta. Seminaarin puhujia ovat muun muassa THL:n johtaja Mika Salminen, Suomen Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen, Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner, Valtiovarainministeriön valtiosihteeri kansliapäällikkönä Juha Majanen, Hokkaidon yliopiston matkailun ja median professori Johan Edelheim, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa, Visit Flandersin markkinointijohtaja Elke Dens sekä Pentikin yrittäjät Anu Pentik ja Topi Pentikäinen. 

Tapahtuman iltatilaisuudessa meitä viihdyttää illallisen lomassa Stand up -koomikko Heikki Vilja.
Löydät koko tapahtuman ohjelman täältä.

Lapin matkailuparlamentin lähitapahtumapaikkana toimii Levi Summit, jossa on turvallisuuden varmistamiseksi rajallinen määrä paikkoja. Hybriditapahtuman etäosallistuminen toteutetaan ProspectumLiven kautta, johon kukin osallistuja saa henkilökohtaisen osallistumislinkin ennen tapahtumaa.

Lapin matkailuparlamentin järjestää Lapin matkailuelinkeinon liitto LME yhteistyössä Lapin liiton ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti MTI:n kanssa.

Varmista paikkasi tässä Lapin matkailun ykköstapahtumassa ilmoittautumalla heti! 

Tapahtuman hinnat ja lisätiedot ilmoittautumisesta löydät Ilmoittautuminen -sivultamme.
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Virittäydy tunnelmaan ja kuule uusimmat tiedot seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @lapinmatkailuparlamentti
Twitter: @LapinMatkailu
Linkedin: @Lapinmatkailuparlamentti
Instagram: @Lapinmatkailuparlamentti

Tapahtumapaikka: Levi Summit, Tunturintie 205, 99130 Kittilä
Iltatilaisuus ja lounaat Hotelli Levi Panorama

Haluatko mukaan Lapin matkailuparlamentin yhteistyökumppaniksi? Lue lisää täältä.