Lapin matkailuparlamentin yhteistyökumppanit 2022

 

Business Finland

Business Finland tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita, sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen.

Business Finland tarjoaa matkailuyrityksille avustusta ja lainaa tutkimukseen ja tuotekehitystyöhön. Toimimme osana Team Finland -verkostoa ja ohjaamme tarpeen mukaan asiakkaamme sopivimman Team Finland -kumppanin palveluiden piiriin.

Osana Business Finlandia toimiva Visit Finland vastaa valtakunnallisena matkailualan asiantuntijana ulkomailta Suomeen suuntautuvan matkailun edistämisestä. Visit Finland auttaa Suomessa toimivia matkailuyrityksiä kansainvälistymään, kehittämään, myymään ja markkinoimaan kilpailukykyisiä ja laadukkaita matkailutuotteita.

Lue lisää: Businessfinland.fi

Lähitapiola Lappi

Lähitapiola_Lappi_logo

LähiTapiola Lappi on asiakkaidensa omistama, maailman ainoa lappilainen vakuutusyhtiö, jota myös elämänturvayhtiöksi kutsutaan. Yli 50 000 lappilaista kotitaloutta, yritystä ja maatilaa ovat uskoneet elämänsä ja toimintansa turvaamisen meidän hoidettavaksemme. Teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme terveyden, talouden ja omaisuuden turvaamiseksi.

Lue lisää: Lähitapiola.fi

Original Lapland

Original Lapland on väylänvarren, pienten matkailu-, luonnontuote- ja käsityöalan tekijöiden ketju. Meän brändiä, kilpailukykyä ja verkostoa on kehitetty Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittamalla Original Lapland -hankkeella. Väylä meän luo - www.originallapland.com

Profitroom

Tasokas ja luotettava majoitusalan alusta.

Järjestelmänne tarvitsee räätälöidyn alustan joka vastaa tarpeitanne ainutlaatuisena brändinä ja kohteena. Profitroomin palkittu alusta on enemmän kuin tuottoisa varausmoottori, se mahdollistaa kaiken kattavan kanavan, myyntiarvon maksimointiin.

Asiakaskeskeiset ratkaisumme vahvistavat yhteyttä asiakkaisiinne, esittelee elämyksiä, rakentaa lojaalisuutta ja vähentää asiakaskatoa. Kokonaisuuteemme kuuluvat tehokas varausmoottori, automaattinen markkinointityökalu, kehittynyt kanavahallintatyökalu ja suosittu web-sivuston rakentaja.

Yhteistyökumppanina autamme yritystäsi menestymään. Majoitusalan asiantuntijamme tarjoavat koulutusta, neuvontaa ja seurantaa kaikkiin Profitroomin tuotteisiin, ja autamme kasvattamaan suoravarauksia.

Lue lisää: Profitroom.com

Lindström

Lindström on kansainvälinen perheyritys Suomesta. Olemme yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on yli 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta.

Me Lindströmillä haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden vastuullisinta tekstiilipalvelua. Tarjoamme ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen. Kotimaisena yrityksenä ja kattavan palveluverkoston avulla palvelumme ovat lähellä asiakkaitamme.

Lindström tarjoaa vastuullisia tekstiilipalveluja

Lindström tarjoaa kiertotalouteen perustuvia tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaittemme elämää. Tarjoamme kattavat tekstiilialan palvelut työvaate-, matto-, hotelli- ja ravintolatekstiilipalveluista teollisuuspyyhepalveluihin.

Tekstiilipalvelu on kustannustehokas ja ympäristömyönteinen tapa hoitaa yrityksen tekstiilitarpeet.

Sitoutumalla toimimaan kiertotalouden ja kestävän kehityksen mukaisesti voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisen vaihtoehdon kertakäyttötuotteille, tekstiilien omistamiselle ja kotona pesemiselle.

Tytäryhtiömme Comfortan kautta tuotamme hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita. Lindström toimii 24 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Työllistämme 4 700 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Lue lisää: lindstromgroup.com

FCG

Hyvä elämä kuuluu tähän päivään ja tulevaisuuteen. Sitä tavoittelemme – sekä asiakkaallemme kumppanina että laajemmin maailmassa.

FCG on kumppanisi, kun haluat kehittää matkailua kestävällä tavalla. Autamme matkailukeskuksia, -alueita ja -yrityksiä sovittamaan tekemisensä yhä paremmin paitsi maapallon kantokykyyn, myös muuttuneisiin odotuksiin. Matkailun on tarkoitus tuoda hyvinvointia talouden, työllisyyden ja ympäristön näkökulmasta. Tässä tasapainoilussa me tuemme ja toimimme kumppanina.

Hyvän elämän tekijät kuuluvat yhteen. Siksi FCG.

Lue lisää: fcg.fi