Yhteistyökumppaniksi Lapin Matkailuparlamenttiin 2021


Tervetuloa mukaan Lapin matkailuparlamentin yhteistyökumppaniksi!

Lapin matkailuparlamentti on jokavuotinen Lapin matkailualan toimijoiden verkostoitumisseminaari. Tänä vuonna Lapin matkailuparlamentti järjestetään Levillä sekä etänä 28.-29.10.2021. Tapahtumapaikkana on Levi Summit. 

Tämän vuoden Lapin matkailuparlamentin teemana on Matkailun toipuminen ja tulevaisuuden suunnat. 

Lapin matkailuparlamentti kerää yhteen matkailualan toimijat keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia liittyen ajankohtaisiin aiheisiin. Viime vuosina tapahtumassa on ollut osallistujia lähemmäs 300. Tämän vuoden hybriditapahtumassa osa osallistujista on paikan päällä Levillä ja osa etänä. Yhteistyökumppanit näkyvät molemmissa osallistumisvaihtoehdoissa. 

Lapin matkailuparlamentti on oiva tilaisuus tuoda esille yrityksenne palveluita! Ilmoittaudu yhteistyökumppaniksi täältä.

Tarjoamme seuraavia mahdollisuuksia toimia Lapin matkailuparlamentin 2021 yhteistyökumppanina:

Ilmoittautuminen yhteistyökumppaniksi

Ilmoittautuminen yhteistyökumppaniksi tapahtuu täyttämällä sähköinen lomake täältä.

Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti ja yhteistyökumppanit saavat näkyvyyttä tapahtuman nettisivuilla jo syyskuusta alkaen, kun osallistujien ilmoittautuminen alkaa. Kannattaa siis ilmoittautua pian!

Tapahtuman järjestelyissä otamme huomioon vallitsevan koronatilanteen. Toimimme tapahtumassa terveysturvallisesti noudattaen tapahtuman aikana voimassa olevia määräyksiä ja suosituksia. Edellytämme myös yhteistyökumppaneilta näiden terveysturvallisten toimintatapojen noudattamista. Jos epidemiatilanne pahenee tai rajoitukset niin vaativat, toteutetaan tapahtuma kokonaan etätapahtumana. Siinä tapauksessa yhteistyökumppanuuspaketit muokataan etätapahtumaan soveltuvaksi.


Heräsikö kysymyksiä? Autamme mielellämme:

Lapin matkailuparlamentin koordinaattori Maija Tulimaa
sähköposti: matkailuparlamentti@lme.fi

Lapin matkailuelinkeinon liiton toiminnanjohtaja Nina Forsell
Puh. 040-126 2996, sähköposti: nina.forsell@lme.fi