Yhteistyökumppaniksi Lapin Matkailuparlamenttiin 2022


Tervetuloa mukaan Lapin matkailuparlamentin yhteistyökumppaniksi!

Lapin matkailuparlamentti on jokavuotinen Lapin matkailualan toimijoiden verkostoitumisseminaari. Tänä vuonna Lapin matkailuparlamentti järjestetään Rovaniemellä sekä etänä 13.-14.10.2022. Tapahtumapaikkana on Lapin yliopisto.

Tämän vuoden Lapin matkailuparlamentin teemana on matkailun tulevaisuus uudessa maailmantilanteessa.

Lapin matkailuparlamentti kerää yhteen matkailualan toimijat keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia liittyen ajankohtaisiin aiheisiin. Viime vuosina tapahtumassa on ollut osallistujia lähemmäs 300. Tämän vuoden hybriditapahtumassa osa osallistujista on paikan päällä Rovaniemellä ja osa etänä. Yhteistyökumppanit näkyvät molemmissa osallistumisvaihtoehdoissa. 

Lapin matkailuparlamentti on oiva tilaisuus tuoda esille yrityksenne palveluita!

Tarjoamme seuraavia mahdollisuuksia toimia Lapin matkailuparlamentin 2022 yhteistyökumppanina:

Ilmoittautuminen yhteistyökumppaniksi

Ilmoittautuminen yhteistyökumppaniksi tapahtuu täyttämällä sähköinen lomake täältä.

Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti ja yhteistyökumppanit saavat näkyvyyttä tapahtuman nettisivuilla jo, kun osallistujien ilmoittautuminen alkaa. Kannattaa siis ilmoittautua pian!

Tapahtuman järjestelyissä otamme huomioon vallitsevan koronatilanteen. Toimimme tapahtumassa terveysturvallisesti noudattaen tapahtuman aikana voimassa olevia määräyksiä ja suosituksia. Edellytämme myös yhteistyökumppaneilta näiden terveysturvallisten toimintatapojen noudattamista. Jos epidemiatilanne pahenee tai rajoitukset niin vaativat, toteutetaan tapahtuma kokonaan etätapahtumana. Siinä tapauksessa yhteistyökumppanuuspaketit muokataan etätapahtumaan soveltuvaksi.


Haluatko lisätietoa yhteistyökumppanuudesta? Autamme mielellämme:

Lapin matkailuparlamentin koordinaattori Jenni Niemi
sähköposti: matkailuparlamentti@lme.fi

Lapin matkailuelinkeinon liiton toiminnanjohtaja Nina Forsell
Puh. 040-126 2996, sähköposti: nina.forsell@lme.fi