Lapin Matkailuparlamentti 29.-30.10.2020

Vuoden 2020 Lapin Matkailuparlamentti kokoaa matkailualan toimijat yhteen 29.-30.10 Olokselle. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan matkailun ajankohtaisista aiheista sekä verkostoitumaan matkailualan ammattilaisten kanssa!

Teemana Lapin Matkailuparlamentissa 2020 on Matkailun selviytyminen koronakriisistä. Tulemme kuulemaan puheenvuoroja liittyen matkailun strategisiin linjauksiin, matkailun tilanteeseen koronakriisissä ja siitä selviytymiseen sekä teknologian mahdollisuuksiin matkailussa. Koemme, että tässä tilanteessa on tärkeää puhaltaa yhteen hiileen ja tuoda mahdollisuus yhteiselle keskustelulle matkailualan toimijoiden kesken. Koronatilanne on tuonut monelle päätä askarruttavia ajatuksia ja nyt olisi tilaisuus pureutua niiden äärelle yhdessä. Ohjelmassa tarjoamme mielenkiintoisten puheiden lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiselle. 

Puhujina Lapin Matkailuparlamentissa tulee olemaan muun muassa Paavo Virkkunen / Visit Finland, Topi Manner / Finnair, futuristi Perttu Pölönen, Nina Vesterinen / Muonion Matkailu ry, Kristian Sievers / Lapin Liitto, Markku Broas / Lapin sairaanhoitopiiri, Kari Tuominen / Finnvera ja monia muita. Tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Tapahtuman järjestelyissä otamme huomioon turvallisuuden kaikissa toiminnoissamme Covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi noudattaen Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Jotta turvavälit saadaan toteutettua, otamme paikan päälle Lapland Hotels Olokselle ilmoittautumisjärjestyksessä 200 henkilöä. Pyydämme osallistujia käyttämään kasvomaskia tapahtumassa sekä kehotamme kaikkia osallistujia lataamaan Koronavilkku-sovelluksen puhelimeen. On tärkeää, että osallistut vain terveenä.

Lapin matkailuparlamentin järjestävät yhteistyössä Lapin Matkailuelinkeinon Liitto LME, Lapin liitto sekä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti MTI. Seminaari on kaikille avoin, maksullinen tapahtuma. Lisätietoa ilmoittautumisesta täältä.

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @lapinmatkailuparlamentti
Twitter: @LapinMatkailu
Linkedin: @Lapinmatkailuparlamentti

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkanamme toimii Lapland Hotel Olos, Oloshotellintie 25, 99300 Muonio